Eseménynaptár

MLSZSZ Szabadtéri Döntő Simonpuszta

 

 

Kedves Szabadidő Lovasok !

A versenyre a Szabadidős szakág különdíjat ajánlott fel a legeredményesebb lovasiskolának.
A díj elnyerésének feltétele, hogy a lovasiskola/ saját egyesület regisztrálva legyen az MLSZ-nél, és a lovasai mellett egyértelműen fel legyen tüntetve a lovasiskola/ saját egyesület.
Pontszámítás: Minden versenyszámban az első hat helyezett előre meghatározott pontot kap, és ezek a pontok adódnak össze lovasiskolánként.

Az eddigi évekhez hasonlóan idén is kiosztásra kerül a legjobb lovasnak és a legjobb csapatnak járó díj.
A legjobb lovas címért bárki indulhat, nem kell előre jelezni, mindenkinek számoljuk a pontjait.
A legjobb csapat címért a részvételi feltételek: a csapat 3 tagjának különböző szakágakban kell indulnia, és a csapatnak 2019.10.02. 23:59-ig el kell küldenie a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre a csapat tagjainak (LÓ-LOVAS) nevét és azt, hogy kinek melyik eredménye számítson a csapatversenyben. 

A versenyzőknek rendelkezniük kell legalább a Szabadidő lovasok regisztrációs számával. A lovakat regisztrálni

szükséges a szabadidő lovasok regisztrációs felületén, a lóútlevél alapján ! Az itt kapott ideiglenes startszámmal nevezhető a ló !
A versenyre lovak csak érvényes útlevéllel, az abba bevezetett 6 hónapnál nem régebbi ló influenza elleni vakcinázással, 1 évnél nem régebbi fertőző kevésvérűség és 3 évnél nem régebbi takonykór negatív szerológiai vizsgálatát igazoló eredménnyel hozhatók!
Egy lónak egy versenynapon 8 db startja lehet , melyből max. 3 start lehet díjugrató !

A verseny az MLSZSZ szabályzata alapján kerül lebonyolításra.

Helyszíni nevezés 5000 Ft

A kezdési időpontok a nevezések függvényében folyamatosan változnak,kérjük a lovasokat ,hogy kövessék figyelemmel a kiírást.

Egy lovas több döntőért indulhat,ügyességi versenyszámokban csak egy hibaidős elbírálásút választhat.Ugró versenyszámokban vagy a két kissebb

kategóriában és pontgyűjtő ugroban,vagy a két nagyobbkategóriában és pontgyűjtőben indulhat.(nem kötelező az összeesben) A rajtengedély

vizsgával rendelkező, illetve ugró számokban részt vevő lovasok csak nehéz és ,vagy pontgyűjtő ügyességi kategóriában nevezhetnek.Az átfedések

miatt a lovasok választhatnak a D1,E8 versenyszámokban ,hogy délelőtt vagy délután indulnak.Az értékelés közös lesz

Vissza